Egzotikus utak
Kóstoljon bele a thai hangulatba. Thaiföld a merülés, a fergeteges bulik, a thai kultúra és a fenomenális főztök fellegvára, délkelet Ázsia ékköve.
Hagyja, hogy elragadja a hamisíthatatlan karibi életérzés Dominika képeslapszerű szépségével. Dominika legfelkapottabb részei a sziget délkeleti részén fekvő Punta Cana és Bavaro...
Az Egyesült Államokat délről határoló, az azték és a maya kultúrát is felölelő ország. Keletről a Mexikói-öböl és a Karib-tenger nyaldossa partjait, nyugatról pedig a Csendes óceán.
Az Indiai óceán által körbevett szubtrópusi sziget Madagaszkártól keletre helyezkedik el. A sziget északi partjait főként türkiz lagúnák és finomhomokos strandok díszítik, míg déli része szinte teljesen érintetlen.
Látogasson el a legnépesebb karibi szigetországba, melyet az Atlanti óceán, a Mexikói öböl és a Karib-tenger fog közre. Ismerje meg a szivarok, az autómatuzsálemek és a cuba libre hazáját.
Utazzon el az atollok varázslatos világába. Válasszon egyet a számtalan sziget közül. A krétapor fehér homok, a kókuszpálmafák is hozzásegítik a szigeteket az idilli és romantikus környezethez.