Varázslatos Costa Rica! - Costa Rica

Varázslatos Costa Rica!

Varázslatos Costa Rica!
Közlekedés:-
Repülőtér-
Indulás:-
Ellátás:-
Program

Costa Rica megér egy körutazást! A földrajzilag igen változatos ország elsősorban természeti értékei miatt kiemelkedő, találhatunk itt varázslatos hangulatú kis településeket, gyönyörű strandokat és izgalmas esőerdőket is.

 

San José | Tortuguero | Arenal | Monteverde | Guanacaste | San José

1. nap: San José

Érkezés San José Nemzetközi Repülőterére és transzfer a szálláshelyre. Szállás a Best Western Irazú hotelben vagy hasonló kategóriában.

2. nap: San José - Tortuguero

Reggel 6 óra körül indulás a karibi partszakasz felé, a Tortuguero Nemzeti Parkba, útközben megcsodálhatják a Braulio Carrilo felhőerdőt is, melyen áthaladnak. Guápiles-ben lesz egy kis megálló, itt megreggeliznek majd folytatódik az utazás busszal, később pedig hajóval a nemzeti park felé. Tortuguero-ban egy igazán természetközeli hajókirándulás veszi kezdetét, csatornákon és lagúnákon keresztül. A kirándulás alkalmával láthatnak kajmánokat, vízi madarakat és hihetetlen esőerdőket is. Dél körül érkezés a szálláshelyre, ebéd, majd Tortuguero város és a Teknős múzeum felfedezése következik. Vacsora a hotelben. Szállás a Pachira Lodge-ban vagy hasonló kategóriában.

3. nap: Tortuguero

Kora reggel, 6 óra körül újabb varázslatos hajókirándulásra invitáljuk Önöket, melynek keretében tovább ismerkedhetnek a helyi növény- és állatvilág, valamint az esőerdők rejtett kincseivel. 08:30 magasságában reggeli, majd szabadprogram; lehetőség van túrázásra, kajakozásra, stb. Szállás  a Pachira Lodge-ban vagy hasonló kategóriában.

4. nap: Tortuguero - Arenal

Reggeli után indulás hajóval észak felé, az Arenal vulkánhoz. Guápiles-ben ebéd, majd busz transzferrel utazás tovább Arenalba (érkezés kb. 15:00-kor). Szállás a Los Lagos Spa Hotelben vagy hasonló kategóriában.

5. nap: Arenal

Szabadprogram, mártózzon meg a melegvizű forrásban vagy fedezze fel a környéket. Szállás a Los Lagos Spa Hotelben vagy hasonló kategóriában.

6. nap: Arenal - Monteverde

Reggeli után autó és hajó transzferrel indulás Monteverde-be, a gyönyörű Arenal tavon keresztül. Délután szabadprogram Monteverde-ben. Szállás a Cloud Forest Hotelben vagy hasonló kategóriában.

7. nap: Monteverde

Szabadprogram, szállás a Cloud Forest Hotelben vagy hasonló kategóriában.

8. nap: Monteverde - Guanacaste

Reggeli után transzfer a hotelből Guanacaste Province-ba, érkezés után a szállás elfoglalása, majd szabadprogram. Élvezze a hotel kényelmét vagy a Hermose Beach nyújtotta élményeket. Szállás a Casa Conde hotelben vagy hasonló kategóriában.

9. nap: Guanacaste

Szabadprogram a tengerparton vagy pihenés a hotelben, ahol ezúttal all inclusive ellátásban lesz részük. Szállás a Casa Conde hotelben vagy hasonló kategóriában.

10. nap: Guanacaste - San José

Dél körül transzfer San José-ba, érkezés kb. 19:00-kor. Szállás a Best Western Irazú hotelben vagy hasonló kategóriában.

11. nap: hazautazás

Búcsú Costa Ricától, transzfer San José Nemzetközi Repülőterére, majd hazautazás.

Alapar-tartalmazza
a szükséges transzfereket,
a szállást 10 éjre a leírásban jelölt hotelekben vagy hasonló kategóriában,
8 reggelit, 3 ebédet és 2 vacsorát,
az all inclusive ellátást a tengerparti szállodában,
a leírásban szereplő programokat,
a hajókirándulást és adományt a Tortuguero Nemzeti Parkba,
az átkelést a tavon Monteverde felé.
Alapar-nem-tartalmazza
a repülőjegyet és a repülőtéri illetéket,
a kilépési illetéket (29$/fő),
a leírásban nem szereplő étkezéseket,
az alkoholos italok fogyasztását,
a borravalókat.


A GPS koordináták nem elérhetőek