Sandals Royal Plantation, Jamaica, 2017-08-14, All inclusive

Sandals Royal Plantation starstarstarstarstar

Sandals Royal Plantation
Időpont:
2017-08-14 – 2017-08-21
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:All inclusive
Utazás száma:49508634
50 mTávolság a tengertől
  • Légkondícionáló
  • Közv. tengerparton
  • Kültéri medence
  • Sport lehetőségek
665 000 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

A szervező utazási iroda megjelölése: JAMAICA - HOTEL SANDALS ROYAL PLANTATION***** - OCHO RIOS
Leírás

Maga a karibi álom: csodás tengeröblök, vízesések, dús erdők, vad folyók és káprázatos hegyek várják a Nagy-Antillák harmadik legnagyobb szigetén az utazót. Jamaica az amerikai szubkontinens harmadik legnépesebb, többségben angol anyanyelvű országa az Egyesült Államok és Kanada után. A helyi emberek vendégszeretete messze földön híres, akárcsak Bob Marley és a fülbemászó reggae zene.

Vízum: magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak Jamaicára, az útlevélnek a hazautazástól számított legalább 6 hónapig érvényesnek kell lennie. Az ország elhagyáskor kilépési illeték fizetendő (kb. 35 USD/fő).

Egészségügyi előírások: kötelező védőoltás nincs. A csapvíz fogyasztása tilos, csak palackozott ásványvíz fogyasztása javasolt.

Nemzeti valuta: Jamaicai dollár (JMD). 1 JMD = kb. 2,4 HUF.

Jamaica északi partján, Ocho Riostól keletre, egy félreeső, festői partszakaszon található az elegáns szálloda. Nyugalmával, idilli környezetéve ideális helyszíne egy romantikus utazásnak. A szálloda oszlopos házainak stílusa, a berendezés meleg barnái a régi idők Jamaicájának eleganciáját idézik. Különlegessége, hogy minden lakosztályhoz saját inas tartozik, aki a tengerparton is a vendégek szolgálatára áll. Francia, grill és karibi étterme különleges ízeket, tea terasza és angol pubja könnyebb falatokat kínál. Emellett borospince és Jamaica egyetlen pezsgő-és kaviárbárja is megtalálható itt. Változatos sportlehetőségei között korlátlan könnyűbúvárkodás (vizsga szükséges), vitorlázás, snorkeling, szörf, kajak és kenu, paddle boarding, jóga, pilates, fitnesz terem, tenisz is megtalálható. A Red Lane Spa kényeztető kezelései, a közeli Sandals Golf & Country Club szolgáltatásai, a tenisz és a könnyűbúvár leckék felár ellenében vehetők igénybe. Esténként változatos élőzene szórakoztatja a vendégeket. A szomszédos Sandals Grande Riviera térítésmentes szolgáltatásait a vendégek ingyenesen használhatják.

A szálloda kizárólag 18 év feletti párokat fogad.

Az ár tartalmazza
7 éjszakai szállás all inclusive ellátás repülőtéri transzfer a megérkezés és a hazautazás napján
Az ár nem tartalmazza
kilépési illeték baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás útlemondási biztosítás repülőjegy költsége Az aktuális repülőjegy árakról irodáink készséggel adnak felvilágosítást.

Feltöltés...


Választott utazás: Sandals Royal Plantation | Jamaica | egyéni | Időpont: 2017-08-14 – 2017-08-21 | All inclusive | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI