Fai Apartmanok, Olaszország, 2018-12-16, Önellátás
Fai Apartmanok
Időpont:
2018-12-16 – 2018-12-23
Időpont változtatás
Időtartam:8 nap / 7 éj
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Önellátás
Utazás száma:53952273
54 600 Ft -tól ( | -0 %)

Rövid leírás
Fai della Paganella központjában lévő privát apartmanok, 1,5 km-re a Paganella sícentrumtól.
Jellemzői
apartman
Szolgáltatások
Erkély/terasz, Központi, Parkoló
Sípályáktól való távolság: 
 1,5 km-re a Paganella sícentrumtól, ingyenes síbusz megállója 100 m-re.
Elhelyezkedés:
Fai della Paganella (1030 méteren) központjában található privát apartmanok.
Szolgáltatások:
 parkoló, síléctároló
Apartmanok:
  tágas, erkélyes apartmanok konyhasarokkal, zuhanyzós fürdőszobával és TV-vel.
B2+2: 
KÉTLÉGTERŰ, 4 fős apartmanok; 65m2, nappali konyhasarokkal és kétszemélyes díványággyal, 1 db kétágyas szoba, fürdőszoba zuhanyzóval, erkély.
C4+2: HÁROMLÉGTERŰ, 6 fős apartmanok; 70m2, nappali konyhasarokkal és kétszemélyes díványággyal, 2 db kétágyas szoba, fürdőszoba zuhanyzóval, erkély.
D6+2: NÉGYLÉGTERŰ, 8 fős apartmanok; 90m2, nappali konyharasokkal és kétszemélyes díványággyal, 3db kétágyas szoba, 2 db fürdőszoba (egyik káddal), 3 db erkély (nappalin és 2 db hálószobán keresztül elérhető).
Ellátás: 
önellátás
Az ár tartalmazza
Apartman bérleti díja, Végtakarítás (kivéve a konyhai rész, melynek kitakarítása az utas feladata)
Az ár nem tartalmazza
Kaució: 100-150 EUR, Pótágy 5./7. ágyon: -10% kedvezmény, Ágyneműhuzatot és törülközőt vinni kell!, Kisállat nem lehetséges, Idegenforgalmi adó kb. 1 EUR/fő/éj a helyszínen fizetendő!

Választott utazás: Fai Apartmanok | Olaszország | egyéni | Időpont: 2018-12-16 – 2018-12-23 | Önellátás | Módosítás

A formulár elküldésével egy köteleségektől mentes követelményt realizál. Az elküldése után értesíteni fogja az utazásiközvetítő dolgozója, mely további információkat nyújt Önnek, és elvégzi a szükséges formalitást.

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük Önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva.

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük Önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

Az árak téjékoztató jellegűek és az árfolyamváltozásból adódóan eltérhetnek.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI