Sátoraljaújhely
Fedezze fel velünk térségünk nevezetességeit, nagy hagyományokkal bíró eseményeit: a jövőben ezzel a mottóval invitáljuk Önöket egynapos kirándulásokra.
 

Úti cél június 20-án Sátoraljaújhely, ahol idén 13. alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Vad- és Halételfőző Versenyt. Az ínycsiklandó falatok mellett számos érdekes programmal várják az idelátogatókat. Lesznek koncertek, solymászbemutató, trófeakiállítás, favágó verseny, valamint „Ízek udvara” is, ahol a versenyre nevezett ételek kóstolására lesz lehetőség. A Zemplén Kalandparkba is ellátogatunk, ahol kedvezményesen vehető igénybe a libegő, a bob-, a hófánk-, illetve a kalandtúrapályák (kivétel: az új „Sólyom” és „Dongó”).

 

Egynapos, buszos kirándulásra hívjuk Önöket Sátoraljaújhelyre! Program: indulás a kora reggeli órákban Debrecenből, Nyíregyházáról és Miskolcról, folyamatos utazás a Zemplén Kalandparkba, mely aktív kikapcsolódást kínál: vendégeink (min. 15 fő esetén) 20% kedvezménnyel vehetik
igénybe a libegőt, a bob-, a hófánk-, illetve a kalandtúrapályákat (kivétel: az új „Sólyom” és „Dongó”). Továbbhaladunk a főzőverseny helyszínére, Széphalomba, ahol az ínycsiklandó falatok mellett érdekes programokon vehetünk részt: koncertek, „Ízek udvara”, vadászgörény-
simogató, solymászbemutató, trófeakiállítás, favágó verseny, íjászat. Lesznek kézművesek, vásárosok is. Sztárvendégek:Sági Szilárd, Vágó Piros. Ebéd után szabadprogram keretében megtekinthető A Magyar Nyelv Múzeuma és a Kazinczy Ferenc Emlékcsarnok(felnőtt jegyár: 600 Ft/fő).

 

Foglalás 2015. június 17-ig

Miskolc, Kazinczy u. 3.

46/780-450

info@expertholiday.hu

 

Részvételi díj: 

 

Miskolcról: 3990 Ft/fő

Nyíregyházáról: 3990 Ft/fő

Debrecenből: 4990 Ft/fő

 


A részvételi díj tartalmazza az utazás és az ebéd költségét, valamint a csoportkísérő díját. A díj nem tartalmazza: az italfogyasztást az ebéd mellé, illetve a fakultatív programok díját. A buszt a meghirdetett részvételi díjjal minimum 35 fő jelentkezése esetén indítjuk. A rajtunk kívülálló körülmények miatti programváltoztatás jogát fenntartjuk.