Thaiföld - Ázsia ékköve

Kóstoljon bele a thai hangulatba. Thaiföld a merülés, a fergeteges bulik, a thai kultúra és a fenomenális főztök fellegvára, délkelet Ázsia ékköve.

A fővárosban, Bangkokban találja a világ egyik legelevenebb éjszakai életet. Keresse fel a Kelet-Velencéjének is becézett várost, amely a nemzetközi látogatottságot tekintve a világ (London mellett) leglátogatottabb városa. Bangkok, vagy ahogy a helyiek nevezik- az angyalok városa nem csak a kiváló szórakozási lehetőségeivel varázsolja el a látogatókat, de a vásárlásnak legkülönbözőbb fajtáit próbálhatja ki meglepően alacsony áron, az éjszakai piactól elkezdve, a híres bevásárló központokon át, egészen az úszó piacokig.

Próbálja ki a tuktukot, és hagyja, hogy megbabonázzák az éjszakai fények. Thaiföld számos lenyűgöző szigetével várja az üdülni vágyókat, többek között az ország legnagyobb szigetével Phukettel, ahol szintén végigkóstolhatja a legkülönlegesebb és legínycsiklandóbb ételkülönlegességeket és alapanyagokat, amikkel az ember találkozhat, de érdemes még meglátogatnunk Ko Samuit, vagy a félszigeten található Pattayát. Az ázsiai meghamisíthatatlan kultúra, az elképesztő növény és állatvilág és a magával ragadó dzsungelek kalauzolnak el egy másvilágba, amelyet csak Thaiföldön fedezhet fel.

starstarstar
ReggeliVIE
10 nap2018-09-03
repülő
starstarstar
ReggeliBUD
10 nap2018-11-01
repülő
starstarstar
ReggeliBUD
10 nap2018-08-27
repülő
starstarstarstar
ReggeliBUD
10 nap2018-08-27
repülő
Oldal 1 a 34, ábrázolva 8 kínálatok 266 teljesen, tól 1. ig 8. kínálat-ig.